Leuk kinderspeelgoed voor in de buitenlucht

Het is goed voor kinderen om buiten te spelen. Ze worden socialer doordat de buitenlucht zich uitstekend leent voor groepsspelen en sport. Daarnaast is er veel meer ruimte buiten om heen en weer te rennen wat tevens goed is voor de ontwikkeling van de motoriek en de conditie. Ze spelen sowieso al vaak binnen door de computerspellen of zitten op de bank met hun smartphone vanwege sociale media. Wat buitenspeelgoed in huis hebben wat kinderen op zonnige lente en zomerdagen kunnen gebruiken is daarom geen gek idee. Hier een aantal spellen en kinderspeelgoed voor de nodige beweging en interactie met vrienden en vriendinnen.

Foam Gliders – 2-pack (zweefvliegtuigjes)

Als je betaalbaar buiten wilt voor plezier voor kinderen, zullen deze Foam Gliders (2-pack) gemakkelijk glijden. Deze glijders zijn gemaakt van EPP hoog polymeer materiaal en zijn licht van gewicht, flexibel en slagvast. Met deze vliegtuigen kunnen uw kinderen urenlang buitenplezier beleven door kinderen. Deze set bevat twee vliegtuigen en rubberen bandwerpers. Dit is buitenspeelgoed bij uitstek of je moet er geen bezwaar tegen hebben dat de eettafel als tijdelijke landingsbaan fungeert.

Bean Bag Bucketz (bonenzakjes gooien)

Bean Bag Bucketz is een uitdagend, maar gemakkelijk te leren spel voor binnen of buiten waar je tieners dol op zullen zijn. Het is het populairste nieuwe sociale spel voor bumperklevers, strandgangers, universiteitscampussen, feesten, achtertuin, kamperen, kelders en dit zal bovenaan de zomerverlanglijstjes staan. Bean Bag Bucketz is een snel, interactief teamspel dat gemakkelijk te leren is. Bestaande uit een speeltoren met 7 emmers, 16 zitzakken en draagtas. B3 is leuk… als je 2 of meer spelers hebt, maak dan teams en gooi om de beurt in de emmer. Er zijn veel manieren om met B3 te spelen … het primaire spel begint met zakken die naar de emmer worden gegooid, variërend in punten van 1 tot 4 punten. Het eerste team dat 21 punten scoort, wint het spel. Nadat de speeltijd voorbij is, kun je de toren gemakkelijk neerklappen en alles in de meegeleverde draagtas opbergen om hem mee te nemen of op te bergen voor de volgende keer.

Pindaloo (behendigheidsspel)

Deze nieuwe, verbeterde Pindaloo is een cool spel voor kinderen, tweens en tieners. De Pindaloo is geniaal en eenvoudig – als je jezelf de eerste stap eenmaal hebt geleerd, is het onmogelijk om hem neer te leggen. Het is het perfecte vaardigheidsspeelgoed voor jou, en de complete set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je spel op gang te krijgen. Met slechts 8,5 x 6,5 inch van het beste lichtgewicht recyclebare plastic kan de Pindaloo overal mee naartoe. Binnen of buiten, op het strand, op de camping, op kantoor en op school voor de pauze. Je kinderen zullen urenlang met dit interactieve bal- en buisspel kunnen spelen. Zonder het te beseffen zullen ze hun coördinatievaardigheden verbeteren!

Gotrax GKX elektrische scooter voor kinderen

Deze nieuwe GoTrax GKX elektrische scooter is het perfecte cadeau voor buitenplezier! Het kan worden gebruikt als een elektrische scooter of een gewone kick-scooter. Het is inclusief kick-start boost en zwaartekrachtsensor. De 6″ harde rubberen banden zijn geweldig voor hobbelige trottoirs en buurtstraten. Deze scooter is gemakkelijk onder de knie te krijgen door je kind, met behulp van de geassisteerde motor accelereert de GKS soepel. Ze kunnen hun voet van de achterste zwaartekrachtsensor optillen om te vertragen en vervolgens hun voet op de achterrem zetten om een ​​veilige stop te realiseren. De batterij met hoge capaciteit kan afstanden tot 4 mijl per lading bereiken. De GKS is klaar voor elk avontuur! Kies uit 4 verschillende coole kleuren en het is geschikt voor tweens tot 154 pond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *