Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel!

Soms zie je beestje niet, maar zijn ze toch echt aanwezig in je huis. Je komt er pas vaak achter als je er enkele gespot hebt. Dat wil je natuurlijk liever niet, daarnaast wil je een vervelende beestjes plaag in je huis liever voorkomen. Stel je eens voor dat je ineens achter een vreselijk plaag komt, dat was precies wat je graag had willen voorkomen. Wat kun je doen om die vervelende beestjes allemaal tegen te gaan en hoe zou je ze kunnen bestrijden, lees verder, want hier staat namelijk alles beschreven wat je wilt weten over de verschillende plagen waar je mee te maken zou kunnen krijgen.

Soms zijn ongedierte niet bekend

Het kan voorkomen dat je een plaag in je huis hebt, waarvan je absoluut niet weet wat het precies is. Dat is eigenlijk niet eens zo gek, want er zijn zo ontzettend veel diertjes. Je kunt zelf op onderzoek uitgaan welke ongedierte jij hebt, maar er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Zilvervisjes bestrijdingsservice, dit zijn beestjes die wel heel erg vervelend zijn en het lukt meestal niet dit zelf op te lossen. Wij vertellen je meer over deze nare beestjes in je huis!

Ongedierte in huis

Niemand wil natuurlijk te maken krijgen met ongedierte in huis, maar hoe ontstaat dit nu eigenlijk? Sommige beestje houden zich graag schuil in koele en donkere vochtige plekken, waardoor er een plaag zou kunnen ontstaan. Ze houden zich namelijk erg goed schuil, waardoor je niet direct door hebt dat de zilvervisjes in huis aanwezig zijn. Je zult er zo nu en dan één kunnen zien, maar bedenk je dan goed dat er dan nog een heleboel zijn die je helemaal niet ziet. Zilvervisjes vind je meestal in de keuken, kelder of de badkamer, want deze zijn vaak lekker vochtig. De ideale plek voor zilvervisjes zou je wel kunnen zeggen. Wist je dat zilvervisjes meestal actief worden als de nacht aanbreekt?

Zilvervisjes zijn gek op koolhydraten

De ruimtes waar schimmels zich goed kunnen settelen vinden zilvervisjes geweldig, maar ze zijn ook nog eens dol op koolhydraten. Denk, maar eens aan brood, pasta en suikergoed. Hier zijn zilvervisjes dol op. Let wel op, want als de zilvervisjes aan het voedsel hebben gezeten, dan kun je er zelf ook flink ziek van worden. Zilvervisjes kunnen niet alleen schadelijk zijn voor je gezondheid, want het kan zelfs zo zijn dat ze materiële schade veroorzaken. Dit gebeurt als ze niet voldoende etenswaar kunnen vinden, je zou wel kunnen zeggen dat de zilvervisjes dan een beetje rebels worden.

Fabeltje over zilvervisjes

Men denkt dat zilvervisjes gaatje in kleding kunnen maken, maar dit blijkt echter niet zo te zijn. Papiervisjes kunnen dit wel doen, deze knabbelen graag aan boeken, schilderijtjes en kledingstukken. Zilvervisjes eten deze dingen niet, omdat ze veel gekker zijn op koolhydraten. Laat je dus niet verwarren tussen papiervisjes en zilvervisjes. Ze hebben namelijk echt wel de nodige verschillen, waaronder de kleur en de haartjes op het lichaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *