• Meld Misbruik Category Categorie: Vrije Tijd
  • Comment Reacties 0
  • View Aantal keer bekeken: 2413

Een zeer bekende dating website is Lexa.nl. Leden moeten betalen. Een voordeel van een betaalde datingsite is dat de mensen op die site wel echt serieus op zoek zijn.

Overigens kun je best nerveus zijn wanneer je een date hebt. Dit is normaal en hier heeft iedereen last van. Je gaat immers iemand ontmoeten die je alleen via het internet kent. Het komt voor dat iemand in het echt heel anders is dan hij of zij zich voordeed. Realiseer je dit wanneer je bezig gaat met internetdaten. Het is een goede gewoonte om ook over het eventuele intiem worden geen hoge verwachtingen te scheppen. Zo kan het ook niet tegenvallen. Een date moet vooral worden ervaren als een vrijblijvende ontmoeting. Beide partijen moeten plezier hebben.

Wat je niet moet doen

Ga niet naar de bioscoop. Ook de discotheek is geen goed idee. Deze zorgen er alleen maar voor dat jullie afgeleid zijn en dat er zo geen moment bestaat waarop jullie elkaar beter leren kennen.

Doe ook geen dingen die heel duur zijn. Dit is niet om de vrek uit te hangen, maar om ervoor te zorgen dat je de ander niet meer laat uitgeven dan hij of zij wil. Niet te veel geld uitgeven, is dan ook het advies.

Wat je wel kunt doen

Er zijn voldoende mogelijkheden. Denk aan het lopen over een braderie of een gratis kunstexpositie. Verder is het bij lekker weer leuk om te picknicken. Op een afgelegen plek kunnen jullie ook intiem worden, als daar behoefte aan is. Dit moet natuurlijk wel van beide kanten komen.

Zoeken in regiobladen of op het internet naar leuke activiteiten is een goed idee. Per activiteit kun je dan bekijken of je elkaar er beter mee leert kennen en of jullie het beiden kunnen betalen..

Danny Artikellink: http://www.artikel365.nl/vrije-tijd/internetdating-de-eerste-date/
Auteur:

  • authorDoor:
  • writerGeplaatst op: 17 april 2014
  • liveGepubliceerde Artikelen: 3

Meest recente artikelen uit de Vrije Tijd Categorie: