• Meld Misbruik Category Categorie: Nederland
  • Comment Reacties 0
  • View Aantal keer bekeken: 3234

Voor reizigers die vaak met de trein gaan zijn treinacties ideaal! Tijdens de actieperiodes van acties met treinkaartjes worden NS-dagkaarten met ruim 60% korting verkocht, waardoor u enorm kunt besparen op uw reiskosten. Een NS-dagkaart is normaal gesproken verkrijgbaar voor € 49,20 en tijdens de actieperiodes al verkrijgbaar voor slechts € 15,50. Bekijk de lopende aanbiedingen van het moment direct op onze website en bekijk hoeveel u kunt besparen!

Het is goed voor de inwoners van Nederland dat er goedkope treinkaartjes worden verkocht, omdat hierdoor het treinverkeer wordt gestimuleerd. Ondernemers van verschillende steden krijgen weer extra reizigers naar hun winkel en mensen kunnen er lekker een dagje op uit trekken. Hierdoor blijft Nederland economisch draaien en bespaart een groot aantal mensen enorm op de kosten.

Niet alleen voor dagjes uit is de trein handig, maar ook voor mensen die grote afstanden afleggen naar hun werk of school. De treinkaartjes kosten vaak veel geld, maar een NS-dagkaart is in de actieperiodes vaak veel goedkoper. Wilt u een goedkoop treinkaartje kopen? Kijk dan snel op onze website naar de mogelijkheden en profiteer direct van de lopende acties. Bij sommige acties kunt u de dagkaart direct via het internet bestellen en bij andere dient u dit in één van de fysieke winkels te doen.

Wij van goedkoop-treinkaartje.nl versturen – naast de artikelen die wij publiceren op onze website – regelmatig een nieuwsbrief naar onze leden om ze op de hoogte te houden van de laatste treinacties. Op deze manier bent u als treinreiziger optimaal op de hoogte en kunt u maximaal profiteren van de voordeelacties.

Rechtinfo Artikellink: http://www.artikel365.nl/reizen-vakantie/nederland/profiteer-van-de-laatste-treinkaartjes-acties/
Auteur:

  • authorDoor:
  • writerGeplaatst op: 20 augustus 2013
  • liveGepubliceerde Artikelen: 6