De kleding van New Yorker is erg populair in Nederland, maar ook wereldwijd. De kleding is alleen voor jongens en mannen bedoeld, het assortiment biedt niks voor vrouwen. De laatste jaren zijn er wereldwijd erg veel nieuwe filialen bijgekomen. Maar een online shop is er nog steeds niet.

In Nederland bevinden zich momenteel circa twintig winkels en in Duitsland, waar het merk oorspronkelijk vandaan komt, zijn al meer dan vijftig filialen. Daar zijn ze dan natuurlijk ook een stuk eerder begonnen! Gelukkig vind je hier ook in elke grote stad wel een winkel waar je lekker kunt shoppen.

New Yorker kleding

De kleding van New Yorker is overal geschikt voor

De typische stijl van de Amerikaanse kleding past ook goed bij de cultuur hier en kan bij elke gelegenheid worden gedragen. In de winkels vind je kleding voor het uitgaan, voor naar school, naar het werk, voor wat je maar wilt. Hierdoor trekt New Yorker een brede doelgroep aan die graag weer terugkomt in één van de moderne winkels in het land.

New Yorker kleding online bestellen

Veel mensen willen de kleding online bestellen, maar dat is helaas nog niet mogelijk. Best raar voor een winkelmerk dat zo populair is. Waarschijnlijk zal dit in de toekomst wel komen, maar tot die tijd zal iedereen het moeten doen met een winkel bij hem of haar in de buurt. Een New Yorker online shop zou een perfecte oplossing zijn voor de consument die geen tijd heeft of toevallig niet dicht in de buurt van een winkel zit. Daarnaast zal de winkel ook gewoon mee moeten doen met de trend om online te gaan!

websitenieuws Artikellink: http://www.artikel365.nl/luxe-shopping/kleding-mode/new-yorker-kleding/
Auteur:

  • authorDoor:
  • writerGeplaatst op: 10 mei 2013
  • liveGepubliceerde Artikelen: 5