De maxi rok is dé trend voor de zomer van 2013. Op het festival Coachella zagen we al veel celebrity’s rondlopen in de rok en daarom lijkt de rok ook een trend voor naar de festivals. Op het blog www.thelooksforless.nl vond ik een gerelateerde post, alleen wil ik iets dieper ingaan op hoe de rok te combineren is.

De rok is een item dat goed past in de ‘bohemian style’. Deze stijl is de vaste stijl van de Olsen Twins en zij zijn dan ook wel wat langer bekend met de rokken. Ook Blake Lively en Vanessa Hudgens zijn fan van de rokken.

Zoals ik al zei, is de maxi rok een echt bohemian item. De rok zou je dus ook op deze manier kunnen dragen. Bohemian lijkt heel erg op de festivaloutfits. Bij zo’n stijl combineer je de rok dus met een paar leuke sandaaltjes, armbandjes, een luchtige top en iets voor in je haar, bijvoorbeeld bloemen of een sjaaltje. De rok is het leukst om te combineren met sandaaltjes, omdat dat de outfit luchtig houdt. Gympen raad ik af, dat kan er namelijk al snel lomp uitzien en past minder goed bij de outfit.

Maxi Rok 

Er zijn heel veel soorten maxi rokken. Je hebt ze in verschillende stoffen, lengtes en kleuren. De lengte is bijna altijd tot over de enkels, maar je hebt ook kortere modellen. De kleuren kunnen heel erg variëren. Wil je een vrolijke en luchtige outfit? Kies dan voor een frisse pastelkleur, zoals geel, blauw of roze. Vooral koraalrood is een kleur die we deze zomer veel gaan zien, dus in combinatie met de maxi rok zit je dan helemaal goed.

Wil je er een jasje op dragen? Ik zou dan kiezen voor een spijker- of leren jasje. Het leren jasje maakt de outfit heel stoer en het spijkerjasje geeft de outfit pit, maar houdt het wel lief. Als je een leren jasje aantrekt, bedenk dan wel wat voor kleur rok je eronder draagt. Een gekleurde rok geeft een heel andere draai aan je outfit dan een zwarte rok. 

Hoe je het ook draagt, met een maxi rok ben je hoe dan ook fashionable deze zomer. Voor zowel naar het strand als naar een festival. Een grote hoed op je hoofd en je bent helemaal klaar voor de zomer! 

Charlie Artikellink: http://www.artikel365.nl/luxe-shopping/kleding-mode/de-maxi-rok/
Auteur:

  • authorDoor:
  • writerGeplaatst op: 22 mei 2013
  • liveGepubliceerde Artikelen: 5