• Meld Misbruik Category Categorie: Gezondheid
  • Comment Reacties 0
  • View Aantal keer bekeken: 721

Iedereen heeft het op z’n tijd nodig: ontspanning. Vaak doen we dit door op de bank te hangen en wat te zappen of achter onze computer. Maar er zijn meerdere manieren om te ontspannen. Wij geven je wat tips ter inspiratie.  Zo kun je de volgende dag weer vol energie aan de slag!

Maak een wandeling

Bij ontspanning denk je misschien niet gelijk aan actief zijn, maar een wandeling kan juist heerlijk ontspannend werken. Even je hoofd leegmaken en nergens aan denken. Je kunt alleen gaan wandelen of doe het samen met je partner, kind of vriend(in). Zo heb je gelijk de mogelijkheid om wat quality time met elkaar door te brengen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om eens een keer ergens anders een wandeling te maken dan in je oude, vertrouwde buurt. Wat dacht je van een heerlijke boswandeling (vooral erg mooi in de herfst) of een lange strandwandeling? Eén ding is zeker: je komt helemaal ontspannen thuis.

Wat was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed?

Oké, deze vraag klinkt wat filosofisch, maar denk er maar eens over na. Je hebt vast wel eens geroepen dat je nog graag een keer wilde paintballen of dat zo’n escape room echt wat voor jou was. Nu is je kans. Bel wat vrienden op en ga die activiteit doen die je al een tijd wilt doen, maar waar het steeds maar niet van komt. Wil je meer je hoofd gebruiken? Misschien is dit wel het moment om een leuke gratis cursus uit te zoeken!

Wellness

Echt even wat tijd voor jezelf. Vaak gunnen we het onszelf niet, maar waarom eigenlijk niet? Je verdient het. Neem bijvoorbeeld eens een keer een massage of schoonheidsbehandeling. Naast dat het heerlijk ontspannend is, is het ook goed voor je lichaam. Wanneer je kiest voor een anti-aging behandeling ben je ook gelijk met je uiterlijke verzorging bezig. Nederland kent honderden, zo niet duizenden schoonheidssalons, maar er zijn er maar weinig zo uitgebreid en gespecialiseerd als Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Je hebt hier keuze uit diverse schoonheidsbehandelingen, zoals microdermabrasie en of een hydra-boost behandeling. Zo loop je de deur uit met een huid die weer in topconditie is!

Dorien.nl Anti-Ageing Center Artikellink: http://www.artikel365.nl/gezondheid/spa-wellness/tips-voor-ontspanning/
Auteur:

Meest recente artikelen uit de Gezondheid Categorie: