Zou het nou niet fijn zijn om niet om de dag je ontspanningsmomentje onder de douche te moeten verpesten omdat dat ene rotklusje nog gedaan moet worden?  Zou het nou niet fijn zijn om permanent zijdezachte oksels, benen en bikinilijn te hebben? Zou het nou niet fijn zijn als je dat kunt bereiken zonder teveel pijn en moeite?

Natuurlijk zou dat ontzettend fijn zijn! Want scheren is geen pretje. Het kost veel tijd, kan soms pijnlijk zijn en bovendien is het niet goed voor je huid. Er is nu iets uitgevonden waardoor je je nooit – je leest het goed – meer hoeft te scheren. Dat is definitieve ontharing! En als we zeggen permanent, bedoelen we ook echt permanent.

Laten we permanent ontharen eens afzetten tegen scheren:

1. De resultaten: Als je je scheert op traditionele wijze blijven de haartjes slechts een paar dagen weg. Bovendien groeien ze na het scheren veel sneller terug. Je komt in een vicieuze cirkel waar geen einde aan komt. Je blijft bezig. Bij definitief ontharen daarentegen zijn de resultaten meestal blijvend. Je ondergaat een paar behandelingen, waarna je er nooit meer iets aan hoeft te doen

2. De kosten: Voor het scheren van je benen, oksels en bikinilijn heb je veel artikelen nodig. Ten eerste natuurlijk scheermesjes. Voor de beste resultaten heb je dure mesjes nodig. Of je nou wegwerpmesjes hebt of mesjes die je vaker gebruikt, je blijft er geld aan uitgeven. Daarnaast is een bus scheergel essentieel. De bussen worden zo gemaakt dat er vaak veel meer uitkomt dan je eigenlijk nodig hebt. Je blijft dus maar scheergel kopen! Daarnaast heb je natuurlijk voor na het scheren een verzorgende bodylotion of olie nodig om je benen zijdezacht en verzorgd te houden. Ka-ching!

Natuurlijk is definitief ontharen ook niet gratis, maar je hoeft er maar één keer geld aan uit te geven. Vervolgens heb je die kosten niet meer. Dus, tel uit je winst.

3. Pijn: Hoevaak heb jij je wel niet pijnlijke wondjes op gelopen bij het scheren? Bij definitief ontharen is pijn vrijwel niet aan de orde.

Dus waar kies jij voor? Ga voor definitief ontharen bij schoonheidsinstituut Dorien.nl. Kijk voor meer informatie op de website.

Meest recente artikelen uit de Spa & Wellness Categorie: