Home » Over Artikel365

Over Artikel365

Op Artikel365 vind je 365 dagen per jaar allerlei verschillende artikelen! Je kunt op deze website ook je eigen artikel plaatsen met 2 links naar zelf te bepalen websites of andere artikelen op internet! Goed voor je SEO én voor traffic naar je website. Let op: het moet wel om een uniek geschreven artikel gaan. Wij plaatsen géén artikelen die elders op internet al zijn geplaatst. Hier wordt actief op gecontroleerd. Ook gelden strenge eisen aan kwaliteit, spelling en grammatica. Zorg dus dat je artikelen in orde zijn!

Lees voordat je een artikel op Artikel365 plaatst de Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid. Wanneer je een artikel plaatst, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.

Plaats nu jouw gratis artikel met links!

Denk je dat je het in je hebt om een goed artikel te plaatsen waar je anderen mee kunt helpen? Waar wacht je nog op? Maak nu een account aan en plaats jouw eerste artikel!

Twijfel je nog? Of wil je eerst meer tips over hoe je een goed artikel schrijft? Wij helpen je graag het beste uit jezelf te halen! Bekijk onze pagina’s over waarom je artikelen zou moeten schrijven en de pagina met redactietips voor een goed artikel!

Over Artikel365

Je hebt gelijk als je zegt dat er al heel veel artikelwebsites op internet zijn. Maar wees eens eerlijk: hoeveel van die websites bieden artikelen van hoge kwaliteit? Juist artikelen van hoge kwaliteit hebben toegevoegde waarde. Voor lezers, die misschien potentiële afnemers van jouw product of dienst zijn, maar ook voor zoekmachines, die steeds slimmer worden. Zoekmachines weten steeds beter lage kwaliteit content van hoge kwaliteit content te onderscheiden. De laatste paar updates van de populairste zoekmachine (we hebben het natuurlijk over Google) laten zien dat content van lage kwaliteit steeds verder wordt afgewaardeerd, ten gunste van kwaliteitscontent. Met Artikel365 streven we het laatste na. Voor een haastig bij elkaar gescharreld stukje content met een link naar jouw commerciële website moet je dus niet hier zijn. Waarvoor dan wel? Nou, voor goed geschreven artikelen waar lezers echt wat aan hebben. Denk aan instructies, aan praktische tips of aan diepgaande informatie over onderwerpen waar je veel vanaf weet.

Artikelen van hoge kwaliteit vind je hier

Door ervoor te zorgen dat alle content op Artikel365 een minimaal kwaliteitsniveau heeft, wordt de hele website er beter van. Wat uiteindelijk ook beter is voor jouw artikel en de link(s) die je daarin hebt aangebracht. Van ons kun je dus een actieve controle én eindredactie van het door jou ingestuurde artikel verwachten. Louter commerciële teksten of slecht geschreven teksten zullen direct worden afgewezen. Natuurlijk mag je stuk wel een commercieel doel hebben en een commerciële link bevatten, maar het moet wel van goede kwaliteit zijn. Die paar taalfouten en die ene kromme zin halen wij er dan wel voor je uit. Blader eens door de artikelen die op dit moment op de site zijn gepubliceerd en je ziet wat we onder kwalitatief goede content verstaan. We zijn natuurlijk niet verantwoordelijk voor de inhoud van een artikel, om de simpele reden dat wij ook niet alles weten.